Geluidsstudio Oproep voor Projecten

 

Steeds in de zoektocht om creatie in al zijn vormen te combineren, zal Studio Citygate haar kelder baseren op het geluid, het ritme, de melodieën, kortom op de muziek ... Om dit mogelijk te maken, lanceren we deze projectoproep om verschillende groepen, labels, productiehuizen en kunstenaars te verzamelen. Het doel is om in deze plek te investeren en hiervan de grootste onafhankelijke geluidsstudio te maken in Anderlecht.

Opnamestudio, montagekamer, oefenruimte, radio, dit zijn niet de mogelijkheden die ontbreken ... De ruimte van meer dan 1000 m2 is al verdeeld in gepartitioneerde en beglaasde modules van verschillende groottes, afhankelijk van de behoeften van elk project.

Dit niveau van Citygate Studio zal volledig worden gereserveerd voor de residents en hun gasten. Iedereen moet zijn ruimte geluiddicht maken. Studio Citygate neemt de leiding over de herontwikkeling van gemeenschappelijke ruimtes.

 

Clik to enlarge

Er zijn 10 afzonderlijke ruimtes om in te investeren, uw voorstel kan een of meer van hen betreffen. Raadpleeg het plan. (De # 2 en # 3 kunnen worden gekoppeld). Onderstaand zijn de ruimtes gerangschikt naar kamergrootte en maandelijkse vergoeding.

# 3, # 5, # 6, # 7: 40 m2 met een vergoeding van 240 € (1 maand gratis gebruik om op te starten)
# 4: 85 m2 voor een vergoeding van 480 € (2 maanden gratis gebruik om op te starten)
# 10: 100 m2 voor een vergoeding van 530 € (2 maanden gratis gebruik om op te starten)
# 2 en # 8 # 9: 110 m2 voor een vergoeding van 550 € (2 maanden gratis gebruik om op te starten)
# 1: 160 m2 voor een vergoeding van 790 € (2 maanden gratis gebruik om op te starten)

Kandidaten en geselecteerde projecten hebben een periode van 1 tot 2 maanden gratis gebruik afhankelijk van de grootte van de ruimte om zich te kunnen installeren, de ruimte geluidsdicht te maken en de ruimte in te vullen zoals gedefinieerd in hun project.

 
 

HOE DE OPROEP BEANTWOORDEN?

— BEZOEK ONS!

 

Als u hierin geïnteresseerd bent, nodigen wij u uit om de plaats te bezoeken,

Vrijdag 30 maart, van 10.00 tot 16.00 uur.

Aan het einde van dit bezoek, als het avontuur u verleidt, ontvangt u een aanvraagdossier om in te vullen en terug te zenden vóór 15 april.

Om u aan te melden voor de bezoekdag en uw deelname aan deze projectoproep te valideren, vult u het volgende formulier in:


STEL UW VRAGEN

Gebruik de onderstaande opmerkingen om uw vragen te delen. We zullen proberen u tijdens het bezoek de beste antwoorden te geven. En misschien zelfs eerder via de onderstaande opmerkingen.